تست زنی هدف دار
میتونم بگم تست زنی یکی از چالش برانگیزترین مهارت هایی هست که هر دانش آموز کنکوری باش مواجه میشه ! درس خوندن برای کنکور فقط ۶۰درصد از نیاز های موفقیت شما رو پوشش میده، در حالی که ۴۰درصد باقی مونده به مهارت های تست زنی شما در زمان مناسب اختصاص داده میشه.
تست زنی کلا با 5 هدف انجام میشه. حالا اون 5 هدف چیه؟
آموزشی
توی این مدل از تست ها ما معمولا تست هامون رو بدون در نظر گرفتن زمان و درصدگیری انجام میدیم؛ یعنی اینجا بحث یادگیری مطالب برامون خیلی با ارزشه. بعد از زدن حداکثر 10 تست متوالی چه درست زده باشید و چه غلط ، به سراغ پاسخ نامه برید و خیلی دقیق اون رو مطالعه کنید.مرحله آخر که میتونم بگم یکی از مهم ترین مراحل تست زنی هست اینه که حتما اون نکته ای که براتون جدید بوده رو جایی یادداشت کنید تا بعدا مرورش کنین.
سنجشی
این مدل تست هارو هم مثل گروه قبل بدون در نظر گرفتن زمان میزنیم. پس حالا تفاوتش با گروه قبلی چیه؟ بله کاملا درسته ، اینجا ما در انتهای کار درصدگیری انجام میدیم. این نکته رو هم بگم که بهتره شما این تست ها رو با فاصله زمانی بیشتری از مطالعتون انجام بدین. بعد از اتمام تست زنی جواب های خودتون رو کامل تحلیل و بررسی کنین و نت برداری از نکات جدید هم فراموش نشه!
دوره ای
این دسته از تست ها بیشتر برای دوره ی مطالبی هست که در یک ماه گذشته مطالعه کردین. در این مرحله شما تست هایی که در مراحل قبل نشانه گذاری کردین رو دوباره بررسی میکنین . (هدف ما فقط مرور تست های قبلی هست که در مراحل آموزشی و سنجشی انجام دادیم)
زمان دار
شما این تست ها رو با درجات مختلف آسون،متوسط،دشوار و بسیار دشوار از مطالب مطالعه شده میزنین. همون طورم که از اسمش مشخصه شما این تست هارو در زمان مشخص انجام میدین که مسلما برای هر درس این زمان متفاوته.این تست ها بیشتر برای نیمسال دوم و به خصوص از ماه های اسفند و فروردین به بعده پس حواستون باشه خیلی زود به سراغ زدن این نوع از تست ها نرید.
چالشی
توی این مرحله سعی کنید خودتون رو به چالش بکشید. حالا چطوری؟ مثلا 20 تست دشوار رو توی 20 دقیقه بزنید یا 35 تست متوسط رو توی 20 دقیقه انجام بدید.
و کلام آخر این که مهارت تست زنی یک مهارت اکتسابیه که توی یک شب به دست نمیاد و مستلزم تمرینه که در نوشته های بعدی این مهارت ها رو باهم بررسی میکنیم، پس با ما همراه باشید.